Nike Air Max 1 Kope onmiddellijk in het из дневника sorporon

"Je gaat terug, Nike Air Max 1 Kope onmiddellijk in het gehele grondgebied van Junshan, publiceren oorlog mobilisatie orde!" Ongebreidelde categorisch zei hij. Voor dit verwacht te doen, de familie patriarch Junshan zeventien nog lichaam schrok. Hoewel Junshan zevende Wereld familie die ongebreideld oordeel geloven, de oorlog dreigt. Hoewel Junshan zeventien familie leiders, te goed om zeventien Empire House of Lords, de zetel van de Senaat, spelen om welke prijs te betalen.
Hoewel Junshan Puma Sneakers Heren zeventien familie patriarch die bereid is te rijk, voor de familie, voor de naam van het leger berg, betaalt deze kosten. Maar zij hoorden de oorlog mobilisatie Met andere woorden, emoties nog steeds niet kan worden gecontroleerd. Eenmaal vrijgekomen Junshan oorlog mobilisatie orde, betekent dat het gehele grondgebied van Junshan, zal al het leven draaien rond de oorlog en uitgevoerd.
Landbouw, Nike Free 5.0 Dames teelt, veeteelt, productie, handel, entertainment, enz., Zal sterk worden gecomprimeerd of direct gestopt, alle volwassen familie van leerlingen en de mensen, zal worden gegroepeerd op basis van militaire combat training mode. Junshan zeventien kinderen elke directe familie werd niet alleen de bevelhebber van het leger reserve officieren, en de nauw verwante familie van kleine annexatie in welke vorm de ruggengraat van zijn ondergeschikte unit operaties. En als ze serveren landbouw landarbeiders, huurders, knechten zullen het leger Nike Free 5.0 Heren in te voeren, dienen als basis soldaten.

Комментарии

Нет комментариев
Вы должны войти, чтобы комментировать

Запись

Автор sorporon
Добавлено Авг. 31 '15

Тэги

Рейтинг

Оценка
Всего: (0)

Архив